ASBEST AFVOEREN

Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis levering bij afname volle pallets
Eigen bedrukking

ASBEST AFVOEREN

Bent u gespecialiseerd in het verwijderen van asbest? Voert u regelmatig grote hoeveelheden asbest af? Dan bent u bij Portex Holland aan het juiste adres!
Portex Holland is gespecialiseerd in het leveren van asbest zakken en big bags. Op welke manier u ook asbest wilt afvoeren, wij hebben alle standaard afmetingen asbest zakken voor u op voorraad.

Zo leveren wij de volgende asvestzakken en folies:

– Asbest minizakken
– Asbest kuubzakken
– Asbest platenzakken
– Asbest containerzakken
– Asbest inpakfolie en containmentfolie
– Asbest LDPE zakken

VOOR ELK TYPE VERVOER

Portex Holland heeft asbestzakken voor elk type transport. Voor vrachtwagens, treinwagons, kiepwagens, vaartuigen…
Zo kunt u asbesthoudend en asbestverdacht materiaal op elke gewenste manier laten afvoeren! De asbestzakken zijn leverbaar in vele varianten en afmetingen én worden altijd duidelijk voorzien van het asbestlogo.

STANDAARD & OP MAAT

Portex Holland is inmiddels betrouwbaar leverancier van vele asbestsaneringsbedrijven. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten!
Wij leveren standaard asbestzakken en big bags op maat. Afhankelijk van uw wensen stellen wij de beste zak voor u samen, zodat u op verantwoorde, optimale én gemakkelijke wijze uw bouwafval en/of asbest kunt afvoeren.

VEILIG ASBEST AFVOEREN

Onze kuubzak en platenzak zijn voorzien van afsluitflappen, sluitingen en hijslussen. Daardoor zijn de zakken makkelijk te verplaatsen, zonder dat tijdens het laden, lossen en/of vervoer deeltjes van het asbest of asbesthoudend materiaal vrijkomen.