ASBEST VERPAKKEN

Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis levering bij afname volle pallets
Eigen bedrukking

ASBEST INPAKKEN MET FOLIE

Aan het verpakken en verwijderen van asbestafval worden strenge eisen gesteld. Alles om te voorkomen dat mensen worden blootgesteld aan asbest en eventueel asbestvezels inademen. Met de asbestzakken en asbestfolie van Portex Holland kan het asbestafval veilig worden ingepakt en afgevoerd.

Asbestlogo
Uiteraard is al ons asbest verpakkingsmateriaal voorzien van het officiële asbestlogo.

ASBEST VERPAKKINGSMATERIAAL

Om het asbest lucht- en vezeldicht te kunnen verpakken is een transparante asbestfolie ontwikkeld van polyethyleen (PE), die u op elke gewenste lengte af kunt snijden. Ons asbest verpakkingsmateriaal (zowel de asbestzakken als asbestfolie) voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat uw medewerkers op een snelle, veilige én verantwoorde manier het asbestmateriaal kunnen inpakken en afvoeren.

ASBEST VERPAKKEN IN BIG BAGS

Voor het vervoeren van kleine, maar ook grote hoeveelheden asbestafval kunt u gebruik maken van onze asbest zakken. Asbest zakken zijn standaard voorzien van twee transparante binnenzakken, waardoor u er zeker van kunt zijn dat het asbestafval lucht- en vezeldicht verpakt kan worden. Onze asbest kuubzak, asbest platenzak en asbest containerzak voor het verpakken en vervoeren van asbest zijn bovendien ook nog eens voorzien van afsluitflappen, sluitkoorden en sterke hijslussen. Ideaal om uw asbest veilig te verplaatsen!

GEMAKKELIJK & VERANTWOORD

Asbest inpakken of asbest verpakken gaat het best met het asbest verpakkingsmateriaal van Portex Holland! Heeft u vragen over ons assortiment? Of bent u op zoek naar ander verpakkingsmateriaal? Laat het ons weten. Wij horen het graag!