BIG BAGS VOOR AFVAL

Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis levering bij afname volle pallets
Eigen bedrukking

LEGE BIG BAGS VOOR AFVAL

Stevige big bags voor afval zijn ideaal voor het vervoer en transport van allerlei soorten afval. Denk aan sloopafval, metaal, glas en tegels. De duurzame zakken zijn geschikt voor zwaar materiaal en worden veel gebruikt in de bouwwereld. Staat er een groot bouwproject op de planning? Dankzij het grote draagvermogen zijn de big bags voor iedere toepassing te gebruiken. Onze producten zijn voorzien van krachtige draaglussen en zijn rondom scheurbestendig gestikt.\

Gaat u de gevulde big bags vervoeren? Met een heftruck tilt u de big bags met afval eenvoudig op. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de big bags scheuren. Daarnaast zijn big bags zijn erg handig voor het kleinere afval, zoals plastic en karton. Door het compacte formaat is een big bag een ideaal alternatief voor een grote container. Het bouw- en sloopafval, veelal bestaande uit beton, tegels, stenen en hout, kan makkelijk worden opgeslagen en getransporteerd.

Voor het afvoeren van afval zijn onze standaard big bags een uitstekende keuze. Dit is een 4-lus big bag, ook wel een cornerloop big bags genoemd, met een open bovenzijde. De naam zegt het al, de big bag is voorzien van 4 hijslussen. Door de 4 cornerloop lussen, die aan de zijnaden stevig zijn gestikt, is de gevulde big bag gemakkelijk te liften. Met een inhoud van 1m3 is er voldoende ruimte voor tuinafval, bouwafval en verschillende grondstoffen. Dankzij het draagvermogen van maximaal 1500kg wordt deze big bag door veel bouwbedrijven en particulieren gebruikt.

Big bags afval

SPECIFICATIES BIG BAG

Onze standaard big bag voor afval voldoet aan de onderstaande specificaties. Bestel ons standaardmodel of stel uw eigen big bag samen.

  • Maat: 90 x 90 x 110 cm
  • Materiaal: polypropyleen
  • Inhoud: 1m3
  • Doekgrammage: 180 gr/m2
  • Aantal hijslussen: 4 hoeklussen van 30 cm
  • Bovenzijde: open
  • Bodem: vlakke gesloten bodem
  • Draagvermogen (SWL): 1.500 kg
  • Eenmalig/meermalig gebruik: 5:1 (éénmalig)
Zijn onze big bags niet geschikt voor uw afval? Portex Holland levert ook big bags voor het verzamelen, opslaan en vervoeren van dakafval, chemische materialen en gevaarlijke stoffen zoals PCB’s en PCT’s, wit- en bruingoed, asbest en asbesthoudend materiaal. Wij beschikken altijd over een ruime voorraad standaard big bags, puinzakken en containerliners, direct uit voorraad leverbaar. Naast de standaard zakken leveren we big bags op maat met extra stevige zakken, met of zonder hijslussen, U-panel of circle woven, gecoat en ongecoat. De mogelijkheden zijn oneindig. In ons assortiment vindt u alle benodigdheden voor vakkundig vervoer en transport van uw afval.