BIG BAGS BOUWAFVAL

Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis levering bij afname volle pallets
Eigen bedrukking

BIG BAGS VOOR BOUWAFVAL

Big bags bouw zijn uitermate geschikt voor het vervoeren en afvoeren van puin, variërend van een normale tot zware belasting. Met name op wat lastiger te bereiken plekken op en rond de bouw, is het gebruik van big bags een enorme uitkomst ten opzichte van (dure) afvalcontainers. Met de big bags van Portex Holland is het afvoeren en opslaan van puin en bouwafval een peulenschil!

BOUWAFVAL

De constructie of het slopen van een woning of gebouw levert het nodige bouwafval of sloopafval op, zoals:
– Betonpuin
– Metselpuin
– Steenpuin
– Vloerbedekking of -bekleding
– Houtafval
– Zeeschelpen uit kruipruimten
– Rubber- & kunststof afval
– Papier
– Karton
– IJzer
– Metaal

Onze zakken ook veel in de tuinbouw gebruikt. O.a. voor opslag en vervoer van houtschors, tuinzaden, bloembollen, boomstronken, potgrond, bladeren, takken, snoeiafval, gras, riet, graszoden en/of overig tuinafval.

TOEPASSINGEN BIG BAGS BOUWAFVAL

Waar wilt u de big bags voor gebruiken? Afhankelijk van uw wensen voorzien wij u graag van een advies op maat. Van FIBC’s, PP-bags, cornerloop, cross-cornerloop, vormstabiele big bags, monobags, dualbags, containerbags, containerdepotbags, mét of zonder vul- en losslurf, gecoat of ongecoat, voor éénmalig of meermalig gebruik… u kunt het zo gek niet bedenken. Bij Portex Holland zijn vrijwel alle combinaties en variaties mogelijk!

Vervoert u gevaarlijke stoffen? Portex Holland voorziet uw bigbags op uw verzoek uiteraard ook van uw logo en/of een UN-keurmerk en, afhankelijk van de gevarenklasse van uw goederen, uiteraard van de nodige gevarenpictogrammen.

ASBESTZAKKEN

Het verwijderen, verpakken, vervoeren en opslaan van afvalstoffen met asbest is aan strenge regels gebonden. Portex Holland heeft altijd een ruim assortiment aan asbestzakken en asbestfolie voor u op voorraad. Ook voor de asbestzakken geldt dat deze leverbaar zijn in vele varianten, met als uitzondering dat de buitenzak of folie te allen tijde duidelijk wordt voorzien van het asbestlogo. De kuubzak, platenzak en containerzak voor het verpakken en vervoeren van asbestafval zijn voorzien van afsluitflappen, sluitkoorden en sterke hijslussen. Ideaal om uw asbest veilig te verplaatsen! Bestel direct uw asbestzakken, asbestfolie of containmentfolie online.