BIG BAGS VOOR BOUWAFVAL

Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis levering bij afname volle pallets
Eigen bedrukking

STEVIGE BIG BAGS VOOR BOUWAFVAL

Big bags voor bouwafval zijn uitermate geschikt voor het vervoeren en afvoeren van puin, variërend van een normale tot een zware belasting. Denk aan sloopafval, metaal, stenen en tegels. Met name op wat lastiger te bereiken plekken op en rond de bouw, is het gebruik van big bags een enorme uitkomst ten opzichte van (dure) afvalcontainers. Met de big bags van Portex Holland is het afvoeren en opslaan van puin en bouwafval een peulenschil. Dankzij het sterke draagvermogen zijn de duurzame big bags voor iedere toepassing te gebruiken. Onze kwaliteitsproducten zijn voorzien van stevige draaglussen en zijn rondom scheurbestendig gestikt. U bent verzekerd van een kwalitatieve big bag die tegen een stootje kan. Doordat de big bags een draagvermogen van maximaal 1500kg hebben, zijn de big bags ideaal om bouwafval af te voeren. Met een inhoud van 1m3 is er voldoende ruimte voor bouwafval zoals stenen, tegels en hout. Een gewild product onder bouwbedrijven en particulieren.

Heeft u de big bags met bouwafval gevuld? Dan komen de stevige draaglussen van pas. Met een heftruck tilt u eenvoudig de big bag met bouwafval op en verplaatst u de bag naar de gewenste plek. Doordat de big bags een compact formaat hebben, is dit een uitstekende alternatief voor grote containers. Gaat u de gevulde big bags vervoeren? Met een heftruck tilt u de big bags met afval eenvoudig op. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de big bags scheuren. Daarnaast zijn big bags zijn erg handig voor het kleinere afval, zoals plastic en karton. Door het compacte formaat is een big bag een ideaal alternatief voor een grote container. Het bouwafval, van beton tot stenen, kan makkelijk worden opgeslagen en getransporteerd.

TOEPASSINGEN VAN BIG BAGS BOUWAFVAL

Waar gaat u de big bags voor gebruiken? Afhankelijk van uw wensen voorzien wij u graag van een advies op maat. Van vormstabiele big bags tot containerbags, bij Portex Holland zijn vrijwel alle combinaties en variaties mogelijk. Voor het afvoeren van bouwafval zijn onze standaard big bags een uitstekende keuze. Dit is een stevige 4-lus big bag, ook wel een cornerloop big bag genoemd, met een open bovenzijde. De naam verklapt het al, de big bag is voorzien van 4 hijslussen. Door de 4 cornerloop lussen, die aan de zijnaden stevig zijn gestikt, is de big bag met bouwafval gemakkelijk te liften. De constructie of het slopen van een woning of gebouw levert het nodige bouwafval op, zoals:
  • Betonpuin, metselpuin en steenpuin;
  • Vloerbedekking of -bekleding;
  • Houtafval, karton en papier;
  • Zeeschelpen uit kruipruimten;
  • Rubber- & kunststof afval;
  • IJzer en metaal.

Onze big bags voor bouwafval worden ook veel in de tuinbouw gebruikt. De zakken worden onder andere voor opslag en vervoer van houtschors, tuinzaden, bloembollen, boomstronken, potgrond, bladeren, takken, snoeiafval, gras, riet en graszoden ingezet.

ASBESTZAKKEN

Het verwijderen, verpakken, vervoeren en opslaan van afvalstoffen met asbest is aan strenge regels gebonden. Portex Holland heeft altijd een ruim assortiment aan asbestzakken en asbestfolie voor u op voorraad. Ook voor de asbestzakken geldt dat deze leverbaar zijn in vele varianten, met als uitzondering dat de buitenzak of folie te allen tijde duidelijk wordt voorzien van het asbestlogo. De kuubzak, platenzak en containerzak voor het verpakken en vervoeren van asbestafval zijn voorzien van afsluitflappen, sluitkoorden en sterke hijslussen. Ideaal om uw asbest veilig te verplaatsen! Bestel direct uw asbestzakken, asbestfolie of containmentfolie online.