BIG BAGS VOOR PUIN

Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis levering bij afname volle pallets
Eigen bedrukking

STEVIGE BIG BAGS VOOR HET AFVOEREN VAN PUIN

Heeft u kwalitatieve big bags voor puin nodig? zijn ideaal voor het vervoer en transport van allerlei soorten afval. Denk aan sloopafval, metaal, glas en tegels. De duurzame puinzakken zijn geschikt voor zwaar materiaal en worden veel gebruikt in de bouwwereld. Staat er een groot project op de planning? Dankzij het grote draagvermogen zijn de big bags voor iedere toepassing te gebruiken, van het afvoeren van beton tot stenen. Wilt u de gevulde big bags met puin vervoeren? Met een heftruck tilt u de zware big bag eenvoudig op. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de big bags scheuren. Onze producten zijn voorzien van krachtige draaglussen en zijn rondom scheurbestendig gestikt.

Door het compacte formaat is een big bag een ideale oplossing voor een grote container. Het puin, bestaande uit betonpuin, keien en stenen kan makkelijk worden opgeslagen en getransporteerd. Voor het afvoeren van puin is onze standaard big bags een uitstekende keuze. Dit is een 4-lus big bag, ook wel een cornerloop big bag genoemd, met een open bovenzijde. De big bag is voorzien van 4 sterke hijslussen. Door de 4 cornerloop lussen, die aan de zijnaden stevig zijn gestikt, is de big bag met puin eenvoudig te liften. Met een inhoud van 1m3 is er voldoende ruimte voor tuinafval, bouwafval en verschillende grondstoffen. Dankzij het draagvermogen van maximaal 1500kg wordt deze big bag door veel bouwbedrijven en particulieren gebruikt.

Big bags puin

SPECIFICATIES VAN ONZE BIG BAG

Voor het afvoeren en vervoeren van puin is onze standaard big bag de beste optie. Deze stevige big bag heeft een afmeting van 90x90x110 cm en een draagvermogen van 1.500 kg. Bestel ons standaardmodel voor het afvoeren van puin of stel uw eigen big bag samen (met uw logo).

  • Maat: 90 x 90 x 110 cm
  • Materiaal: polypropyleen
  • Inhoud: 1m3
  • Doekgrammage: 180 gr/m2
  • Aantal hijslussen: 4 hoeklussen van 30 cm
  • Bovenzijde: open
  • Bodem: vlakke gesloten bodem
  • Draagvermogen (SWL): 1.500 kg
  • Eenmalig/meermalig gebruik: 5:1 (éénmalig)
Zijn onze big bags niet geschikt voor uw puin? Wij beschikken altijd over een ruime voorraad standaard big bags, puinzakken en containerliners, direct uit voorraad leverbaar. Naast de standaard zakken leveren we big bags op maat met extra stevige zakken, met of zonder hijslussen, U-panel of circle woven, gecoat en ongecoat. De mogelijkheden zijn oneindig. In ons assortiment vind u de benodigdheden voor het vakkundig afvoeren van alle soorten puin.