PORTEX HOLLAND & MVO. DA’S EERLIJK ZAKENDOEN!

Steeds meer klanten zien Portex Holland B.V. – onderdeel van De Vierhouten Groep –  als betrouwbare partner op verpakkingsgebied. Onze certificeringen staan garant voor een constante, uitstekende kwaliteit. Wist u, dat Portex Holland ook een actief MVO-beleid voert?


Duurzaam en betrouwbaar

We houden van commitment. Doen wat we zeggen, én vice versa. Om dat te kunnen realiseren werken wij samen met vaste, streng geselecteerde leveranciers in het Verre Oosten. Daardoor zijn de lijnen kort, de kwaliteit en levertermijn constant. Dat, evenals onze klantgerichte, proactieve houding en een uitstekende service, zorgt voor mooie, langdurige partnerships met onze klanten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen(MVO)

MVO is de trend. Bij Portex Holland is MVO echter al jaren vanzelfsprekend. Al onze big bags en asbestzakken worden verantwoord geproduceerd conform SA 8000: dé internationale certificeringsnorm die organisaties stimuleert om aan de eisen o.a. op het gebied van:

  • gezondheid
  • veiligheid
  • discriminatie
  • werktijden
  • beloning
  • kinderarbeid
  • medische zorg

… te voldoen. Tevreden medewerkers zijn tenslotte goed voor een bedrijf. En mede verantwoordelijk voor de constant hoge kwaliteit!

Tailormade & uitgebreid getest

Daarnaast bezoeken we onze productielocaties regelmatig zelf. Om te kijken hoe de werkomstandigheden ter plekke zijn en hoe het productieproces verloopt. Zo weten we precies wat er speelt en aan welke eisen kunnen worden voldaan. Met deze kennis ondersteunen en adviseren we onze klanten op het moment dat er speciale wensen zijn m.b.t. het ontwerp van hun big bags op maat.

Uitstekende prijs-kwaliteit

De prijs-kwaliteitverhouding van de big bags van Portex Holland is uitstekend te noemen. En bestelt u big bags op maat? Dan wordt uw big bag sample eerst uitgebreid getest. Om te kijken of het aan onze, maar vooral ook aan uw wensen en eisen qua materiaal, stevigheid en constructie voldoet. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.


Altijd op voorraad

Door de constante voorraad in onze enorme opslagcapaciteit van circa 1.000 palletplaatsen in ons big bag magazijn en foodgrade big bag magazijn in Ermelo, kunnen wij u vrijwel altijd van dienst zijn. En onze uitgekiende logistieke dienstverlening in eigen beheer, draagt ook nog eens bij aan een razendsnelle verzending. Tegen een zo laag mogelijke prijs!


Solide, eerlijk & duurzaam

Portex Holland biedt verantwoord geproduceerde & 100% recyclebare producten.
Wat meteen bijdraagt aan uw MVO-beleid!

Meer weten over onze manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen?
Ons team big bag-specialisten staat voor u klaar!

Maatschappelijk verantwoorde & 100% recyclebare big bags van Portex Holland.
Da’s eerlijk zakendoen.