BIG BAG STORE

Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis levering bij afname volle pallets
Eigen bedrukking

De big bag store van Nederland

Portex Holland is dé big bag store van Nederland. Wij leveren hoogwaardige en duurzame big bags voor de industrie, bouw en agrarische sector. Onze sterke big bags worden o.a. gebruikt voor het opslaan en vervoeren van bouwafval, diervoeding, zand, grind en asbest. Door het grote draagvermogen van 1.500kg zijn de big bags geschikt voor alle projecten. Portex Holland levert big bags in vele soorten en maten, van stofdichte bags tot geventileerde afvalzakken. In onze ruime big bags store vindt u voor iedere toepassing het perfecte model. Ons standaardmodel, voor het afvoeren van diverse grondstoffen, heeft 4 draaglussen en een inhoud van 1m3. 

Heeft specifieke wensen? Als landelijke store in big bags is flexibiliteit een vereiste, want elke toepassing brengt andere eisen met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van hygiëne en veiligheid. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten laad- en losinstallaties, waar bijvoorbeeld de hijslussen weer op worden aangepast. Zo zijn er legio wensen en eisen waar we als ervaren store van big bags mee te maken krijgen.

Flexibele big bag store

Wij staan bekend als een flexibele big bag store waar klanten verzekerd zijn van de benodigde expertise. Wij weten als geen ander voor welke uitdagingen u staat en aan welke eisen uw big bag moet voldoen. Ook draaien wij onze hand niet om voor een stukje maatwerk. Wilt u uw logo of afbeelding in kleur op uw big bags? Geen probleem! Bij Portex Holland, dé big bag store van Nederland, zetten wij uw wensen om in een mooi eindresultaat. Wij hebben vrijwel alle standaard big bags, (FIBC’s, PP-bags, bulkbags, baffle-bags, PE-liner bags) en asbestzakken op voorraad. Daarnaast zijn wij voorraadhoudend, waardoor uw gewenste goederen te allen tijde op afroep beschikbaar zijn en u pas betaalt wanneer u geleverd krijgt.

Heeft u vragen over onze big bags? Neem gerust contact met ons op. De professionals van Portex Holland staan voor u klaar. Bekijk onze ruime big bag store waar u meer dan 10 modellen tegenkomt. Voor iedere toepassing hebben we een geschikte big bag.